Crew

Här nedan finns information om vad det innebär att vara crew, vilka olika crew som finns att söka till samt anmälningsformulär.

Om du har några frågor, kontakta Victor Abrahamsson på crew@gaius.nu

Ansökan

Nu är ansökan för Crew till GAIUS 2018 äntligen öppen! Anmäl dig i formuläret till höger. Som GAIUS-crew gör du mässan möjlig, du hjälper till att bygga & riva mässan och du ser till att allting flyter på under mässdagen. Mer information om vad du kan göra under GAIUS hittar du nedan. Ansök så snart som möjligt för att öka dina chanser att bli en del av crew 2018! Har du några frågor eller funderingar? Kontakta crewansvarig Victor Abrahamsson på crew@gaius.nu

Varför ska man då vara crew på GAIUS 2018?
* Du får möjlighet att knyta kontakter med mässans utställare.
* Du får kraftigt rabatterat pris på GAIUS avslutningsbankett.
* Du får vara med på GAIUS fantastiska crewsittning.
* Du får möjlighet att närvara på ett CREW-exklusivt mingel med vår samarbetspartner Setterwalls.
* Du har fördel om du någon gång i framtiden vill ansöka om att vara med i GAIUS projektgrupp.
* Du ges chansen att lära känna studenter från alla olika terminer på juristprogrammet.
* Du får gratis frukost, lunch och fika under mässdagen.
* Du får hjälpa till att bygga upp hela mässan och därmed också göra den möjlig.

Infocrew
Som en del av infocrew kommer du vara mässans ansikte utåt! Du får dels stå i infodiskar och svara på frågor från mässans besökare, hjälpa folk att hitta rätt och bara vara allmänt behjälplig. Dessutom kommer du även att få hjälpa till i garderoben och se till att utställare och studenter har någonstans att hänga sina ytterkläder och väskor. Så om du är utåtriktad, organiserad och tycker om att prata med människor så är detta rätt crew för dig!

Kontaktsamtalscrew
Som crew för kontaktsamtal ansvarar du för att kontaktsamtalen blir en så bra och smidig upplevelse som möjligt, för både företagen och studenterna. Detta innebär att man ska ta emot företagen och hjälpa dem hitta till sin lokal, stämma av att studenterna anmält sig och så vidare. Du ska helt enkelt vara mellanhanden som ser till att kontaktsamtalen blir toppen för alla involverade parter, vilket ger dig en fin möjlighet att komma i kontakt med både olika företag och studenter.

Fotocrew
Som crew för fotografering så hjälper du till att föreviga mässan. En bild säger mer än tusen ord brukar man säga och det är då ett utmärkt sätt att kunna bevara minnen på. Crewn skall då fånga människor, företag och känslor på bild. De flesta kommer nog att vara nervösa det är då positivt om man som fotograf har en förmåga att lätta på stämningen lite. Det är meriterande att ha egen utrustning, det finns dock möjlighet att få låna om så behövs.

Servicecrew
Som crew inom service hjälper du till i studentloungen samt under företagslunchen. Ditt uppdrag är att se till att besökare och utställare får bästa tänkbara service i form av mat, dryck och trevligt bemötande. Under dagen jobbar du i team och har möjlighet att knyta kontakter med såväl företag som med andra studenter.
Är du glad, utåtriktad och en stjärna på service så är det servicecrew som du ska söka!

Bankett- och eventcrew
Under dagen bistår du eventansvarig med att se till att Heta Stolen samt huvudföreläsningen flyter på.
Efter att du hjälpt eventansvarig under mässan kommer du sedan att få följa med bankettansvarig till lokalen där kvällens bankett kommer att hållas. Som crew kommer du att få hjälpa till att dekorera lokalen inför kvällen där främst borden ska göras fina med blomsterarrangemang, bordsplaceringar, menyer m.m. När gästerna sen anländer blir din uppgift att ta hand om dessa och skapa en trevlig atmosfär.

Företagsvärd
I egenskap av företagsvärd är det du som är företagens främsta kontaktperson under mässdagen. Du håller kontakten med ett par tilldelade företag och ser till att allting flyter på som planerat för dem.
Som ansvarig för ett företag är det du som hjälper till med deras monter, möter upp vid ankomst och servar dem kontinuerligt under dagen. Detta ger dig en utmärkt möjlighet att prata med företagsrepresentanter på ett mer avslappnat sätt och knyta kontakter med vad som kanske kan vara en framtida arbetsgivare.

Logistikcrew*
Tycker du om fina bilar och kan konsten att göra ett bra första intryck? Perfekt! Sök till logistikcrew. Som logistikcrew så får du hämta och lämna allt ifrån föreläsare och utställare till sponsorprylar och mässutrustning. Eftersom du är många utställares första intryck av mässan så är ett glatt humor och trevligt bemötande av stor vikt. Körkort är ett krav och körvana en fördel. Logistikcrew hjälper inte till att bygga och riva mässan, då de har fullt upp med annat.

*B- körkort är ett krav

Ansökan är stängd.