GAIUS 2020 kan stolt presentera årets huvudföreläsare!

Aron Anderson

Äventyrare, idrottare och motivationsföreläsare

Aron Andersson är äventyrare, idrottare och inspirationsföreläsare. Han är bland annat känd från senaste Musikhjälpen och från TV4-programmet Vinnarskallar, som han vann, där åtta paraidrottare tävlade mot varandra i olika grenar.

Som 8-åring fick han beskedet att han hade cancer i korsbenet. Cancern opererades bort men resulterade i att han förlorade full funktion i benen. Den viljestarke Aron har därefter tävlat i fyra Paralympics i såväl segling, friidrott och kälkhockey.

Utöver idrottsframgångarna har den äventyrslystne Aron bestigit Kebnekaise och Kilimanjaro, som den första någonsin i rullstol. Han har också genomfört en svensk klassiker under 24 timmar samt simmat över Ålands hav, en tur som tog honom drygt 13 timmar.

Arons föreläsning kommer att handla om motgångar såväl som framgångar samt att göra det bästa man kan utifrån sina egna förutsättningar. Sedan kommer det givetvis även att handla lite om äventyr.

Vi är övertygade om att det kommer bli en intressant och givande föreläsning, MISSA INTE DETTA!

Anmälan sker via denna länk!

Notera att platserna är begränsade! Om du anmäler dig och får förhinder ber vi dig maila event@gaius.nu för återbud så platsen kan gå till någon annan!

Ps. Detta är inte ett event endast för juriststudenter! Vi ses där!