KONTAKTSAMTAL

Nedan finns information om vilka utställare som erbjuder kontaktsamtal, samt information om samtalen från respektive utställare.

Om du har några frågor, kontakta Matti Hacksell Lindberg på kontaktsamtal@gaius.nu

Känns det svårt att få kontakt med advokatbyråer, myndigheter och andra arbetsgivare? Vet du inte riktigt vad du säga i en framtida intervjusituation? Är du intresserad av att få träffa arbetsgivare i ett personligt möte för att i lugn och ro ställa vilka frågor du vill och samtidigt presentera dig själv? Isåfall är kontaktsamtal något som du borde söka!

Kontaktsamtal är till för att ge er studenter en möjlighet att träna på att vara i en intervjusituation samt att låta er ta reda på mer om de företag som ni är särskilt intresserade av. Då det kan kännas lite svårt att få en bra kontakt med framtida arbetsgivare och särskilja sig från den stora skaran juriststudenter så är ett kontaktsamtal en utmärkt möjlighet att göra ett intryck hos framtida arbetsgivare.

Kontaktsamtalen pågår under mässdagen den 25 januari 2018 mellan kl. 10:00 och 16:00. Varje samtal är ca 25 minuter och som student får man önska tre företag som man känner sig extra intresserad av att ha prata med. Om du vill får du även anmäla intresse för att ha möjlighet att få gå på fler kontaktsamtal med andra företag än de tre du först valt. Detta gör du genom att nedan fylla i att du är även är intresserad av andra företag. Vilka utställare som kommer att hålla i kontaktsamtal under GAIUS och mer information om dessa hittar du nedan.

Ansökningsperioden är nu stängd. Samtliga ansökningar som har skickats in på ett korrekt sätt, har nu att skickas vidare till respektive företag. Om du blir utvald till ett kontaktsamtal kommer vi att kontakta dig så snart detta är möjligt.

Vid eventuella frågor får du mer än gärna höra av dig till Matti Hacksell Lindberg på kontaktsamtal@gaius.nu