GAIUS är juristernas arbetsmarknadsmässa på Handelshögskolan vid Göteborgs Universitet. Den första mässan som ägde rum under namnet GAIUS hölls den 5 oktober 1993, vilket innebär att 2020 års mässa är den tjugosjunde upplagan.

GAIUS har en lång tradition av möten mellan studenter och näringsliv och har under 2000-talet utvecklats till en av Sveriges mest respekterade arbetsmarknadsmässor inom den juridiska professionen. GAIUS är förmodligen det bästa sättet för dig som blivande jurist att komma i kontakt med framtida arbetsgivare. Syftet med vår arbetsmarknadsmässa är att du skall komma i kontakt med de företag, organisationer eller  myndigheter som just du är intresserad av. Dessa kan svara på dina frågor angående karriärmöjligheter inom juridiken.

Det lönar sig att besöka GAIUS oavsett var i den juridiska utbildningen du befinner dig. En god kontakt med en företagsrepresentant är alltid bra att ha och kan vara till stor hjälp under utbildningen men självklart även den dag då det är dags att ta klivet ut i verkligheten.

Vi ses den 6 februari 2020!

”GAIUS är en av årets höjdpunkter på Handelshögskolan. Här får man som juriststudent en utmärkt möjlighet att nätverka och skapa kontakter, som kan leda till ett framtida drömjobb. Mitt förslag är att du går på mässan och njuter av en fantastisk dag. Ses i vimlet!”

Victor AbrahamssonOrdförande för Juridiska Föreningen i Göteborg 2018/2019

”Frågor som gäller näringslivet kommer alltid till HHGS och att veta att vår verksamhet lutar på starka pelare som GAIUS är jag stolt över. Pluggar du juridik? Här hittar du jobbet efter studierna på bästa sätt, missa inte mässan!”

Niclas KednerAnsvarig för Externa Relationer, Handelshögskolan i Göteborgs studentkår (HHGS)