HUVUDFÖRELÄSARE 2022

Brottmålsadvokaten Abraham Zeito

GAIUS 2022 presenterar stolt årets huvudföreläsare, Abraham Zeito.

Abraham Zeito är brottmålsadvokat och partner på Hurtig & Partners. Abraham har idag en stiftelse för att hjälpa unga från förorten att förverkliga sina drömmar om att bli advokat, domare, åklagare eller polis.

Abraham Zeito kommer under föreläsningen att prata om resan från Trollhättan och Lidköping till Advokaterna Hurtig & Partners med fokus på balans och att allt inte alltid blir som man har tänkt sig. Abraham kommer också att tala om vikten av att våga vara sig själv och stå upp för det man tror på, även om det kan vara svårt ibland.

Abraham kommer att hålla en föreläsning under mässdagen den 8 december på Handelshögskolan i Malmstenssalen mellan 10:30 och 11:30 (insläpp kl. 10:15 direkt efter invigningen). Detta är något du garanterat inte vill missa!

Vi ses där!

Journalisten Janne Josefsson

I år kan vi också stolt presentera en andra huvudföreläsare, nämligen ingen mindre än journalisten Janne Josefsson. 

Janne Josefsson har under sin karriär medverkat i program som “Uppdrag Granskning” och i reportaget “På rätt sida älven”. 

Janne kommer under sin föreläsning prata om alla sina år som journalist, med inriktning på granskande journalistik. Han kommer dessutom prata om makten, hoten och livet. Janne har dessutom nu också kommit ut med biografin om “Rädd för sanningen”. 

Vi tror att detta kommer bli en superspännande föreläsning som ni absolut inte vill missa. Föreläsningen kommer äga rum kl 12:45-13:45 i Malmstenssalen under mässdagen den 8 december. 

Under föreläsningen kommer det att bjudas på lunch och det kommer därför att släppas begränsade antal lunchbiljetter i Orbi, först till kvarn gäller. Dessutom kommer det även att finnas biljetter utan lunch, ifall du inte hinner knipa en lunchbiljett, men vill gå på föreläsningen. Samtliga biljetter till föreläsningen är kostnadsfria. 

Biljetterna till föreläsningen med Janne Josefsson kommer att släppas kl. 10:00 den 1 december. 

Hoppas vi ses där!