Ackordscentralen

Fakta om oss

Ackordscentralen har en rikstäckande verksamhet med drygt 50 medarbetare, vilket gör oss till den största specialiserade aktören inom obeståndsärenden. Att arbeta med obeståndsfrågor är omväxlande och utmanande. Det gäller att kunna lösa såväl teoretiska komplicerade juridiska frågor som att hantera praktiskt fungerande juridik. En av våra styrkor är att vi kan handplocka medarbetare med gedigen specialistkunskap och lång erfarenhet från våra olika kontor, och skräddarsy specialistteam med de främsta rekonstruktörerna, juristerna och ekonomierna och på bästa sätt tillvarata våra uppdragsgivares och övriga intressenters intressen.

Det här söker vi

Vi söker kontinuerligt kontakt med duktiga och engagerade personer som med sin kompetens kan bidra till ett fortsatt framgångsrikt Ackordscentralen.

Varför jobba hos oss?

Som medarbetare på Ackordscentralen får du möjlighet att utvecklas genom ansvarsfulla arbetsuppgifter i en miljö som präglas av hög kompetens inom områdena juridik och ekonomi

Geografisk placering

Vi har kontor i Göteborg (Västra Hamngatan 14) och Borås (Yxhammarsgatan 27), som tillsammans utgör Ackordscentralen Väst. Vi har även kontor i Stockholm, Umeå, Malmö, Lund och Kristianstad.

Anställda

Ca 12 anställda

Hos oss finns det möjlighet till:

  • Examensuppsats
  • Sommarjobb

Kontaktperson

Björn Ericsson
bjorn.ericsson@ackordscentralen.se