Cederquist

Fakta om oss

Cederquist är rankade som en av Sveriges främsta affärsjuridiska byråer. Vår organisation är uppbyggd utifrån en true partnership-struktur där alla medarbetare arbetar mot ett gemensamt mål. Våra kunder befinner sig både på den svenska och den internationella arenan och vi arbetar i lika stor utsträckning med svenska som med internationella ärenden. Vi är en värderingsstyrd organisation som arbetar utifrån värderingarna: Kvalitet, Lyhördhet, Passion och Hållbarhet.

Det här söker vi

Vi söker ständigt efter bra medarbetare och anställer både studenter och nyexaminerade. Dina framstående akademiska meriter är en god början, men vi värdesätter även affärsmannaskap, ödmjukhet, samarbetsförmåga, lyhördhet och erfarenhet förvärvad utanför den juridiska världen.

Varför jobba hos oss?

För att möjliggöra din utveckling tillhandahåller vi de verktyg du behöver på vägen. Vi erbjuder ett av marknadens bästa karriärsutvecklingspaket som bland annat innebär att du får en personlig utvecklingsplan samt löpande feedback. Vårt interna utbildningsprogram CQ Academy kan liknas vid en intern MBA som följer dig åt under hela tiden hos oss. Utbildningen fokuserar på affärsmannaskap, retorik, förhandling, ledarskap, hållbar hälsa och allt annat du behöver för att bli en kompetent affärsjuridisk konsult.

Geografisk placering

Stockholm

Anställda

Vi är ca 150 medarbetare varav ungefär 100 är jurister

Hos oss finns det möjlighet till:

  • Traineeprogram
  • Sommarjobb

Kontaktperson

Deidre Net
deidre.net@cederquist.se