Deloitte

Fakta om oss

Deloitte är världens största revisions- och konsultföretag med vereksamhet inom allt från revision och finansiell rådgivning till consulting och skatterådgivning. Inom skatt arbetar vi med internationell individ- och företagsbeskattning, moms samt global mobilitet. Områdena präglas av föränderlighet och komplexitet vilket ständigt ger oss nya utmaningar och möjligheter. Vår expertis omfattar såväl det nationella som det internationella skatteområdet och vi skapar svenska eller internationella team som levererar skräddarsydda lösningar motsvarande varje klients specifika önskemål.

Det här söker vi

Vi ser gärna att de kandidater vi anställer har ett tydligt intresse för skatterätt, därför är det meriterande om man har valt att fördjupa sig i ämnet. Vi söker personer som har ett starkt driv, är goda lagspelare och som trivs med att arbeta i en internationell miljö. Vidare söker vi engagerade personer som har mycket energi och då är det bra om ditt CV avspeglar en hög aktivitetsnivå.

Varför jobba hos oss?

Som skattejurist på Deloitte är du en del av ett globalt konsultnätverk. Du får chansen att arbeta med betydelsefulla och spännande klienter och de tjänster som vi erbjuder har ofta en direkt påverkan på för bolagen viktiga frågor. Som nyanställd på Deloitte går man rakt in i skarpt läge och blir delaktig i klientarbetet samt har klientkontakt från första dagen. En dag är aldrig den andra lik och med stöd från mer seniora medarbetare i sina team får man med tiden möjlighet att ta ökande ansvar inom ramen för ens klientuppdrag.

Geografisk placering

I Sverige finns vi i Stockholm, Göteborg och Malmö samt på ett 20-tal ytterligare orter. Globalt har vi ca 700 kontor fördelade på 150 länder.

Anställda

I Sverige är vi totalt 1 300 medarbetare på Deloitte varav cirka 200 medarbetare inom vår skatteavdelning.

Hos oss finns det möjlighet till:

  • Examensuppsats
  • Utlandsverksamhet

Kontaktperson

Alice Stål
astal@deloitte.se