Delphi

Fakta om oss

Delphi är en av de främsta affärsjuridiska advokatbyråerna i Sverige. Vi hjälper våra klienter genomföra företagsförvärv och fusioner. Vi agerar rådgivare gällande frågor rörande bank, finans och aktiemarknad. Vi processar i domstol, skiljeförfaranden och har erkänt hög kompetens inom offentlig upphandling, miljörätt och fastighetsrätt.

Ett stort antal av oss är specialister inom högteknologiska områden som IT, immaterialrätt och life science. Vårt drivna arbetssätt och vårt intresse för teknik och affärer är förmodligen en del av svaret på våra framgångar. Vi får ofta beröm för vår affärsmässighet och förmåga att förstå klientens verksamhet.

Våra klienter finns främst i Skandinavien, Europa och Nordamerika. Vi samarbetar också med advokatbyråer över hela världen och hjälper regelbundet klienter i internationella ärenden. Vi är totalt omkring 185 medarbetare, varav fler än 120 jurister.

Det här söker vi

Våra medarbetare är vår viktigaste tillgång. Så kommer det alltid att vara. Vi lägger stor vikt vid att våra medarbetare ska trivas, utvecklas och ges förutsättningarna att nå sin fulla potential. Samtidigt ställer vi höga krav. Vår ambition är att leverera högsta kvalitet i allt vi gör.

Delphi söker medarbetare med engagemang och förmågor utöver det vanliga. Medarbetare som brinner för sitt verksamhetsområde och som inser vikten av affärsmässighet och klientförståelse.

Varför jobba hos oss?

Om du vill arbeta med omväxlande uppgifter på en modern affärsjuridisk byrå som präglas av arbetsglädje och gemenskap är vi övertygade om att du kommer trivas hos oss. Varmt välkommen till Delphi!

Geografisk placering

Vi har kontor i fem städer: Göteborg, Stockholm, Malmö, Linköping och Norrköping.

Anställda

185 varav 120 jurister

Hos oss finns det möjlighet till:

  • Examensuppsats
  • Sommarjobb

Kontaktperson

Elin Törnroth
elin.tornroth@delphi.se