Familjens Jurist

Fakta om oss

Familjens Jurist är Sveriges största och ledande familjejuridiska byrå. Vad som skiljer oss från andra är att vi tänker juridik på ett nytt, enklare och mer tillgängligt sätt. Hos oss får du arbeta i ett företag med en tydlig värdegrund och meningsfulla arbetsuppgifter som skapar trygghet i viktiga faser av människors liv.

Det här söker vi

Vi söker dig som har svensk juristexamen eller motsvarande. Förutom goda allmänjuridiska kunskaper är det meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med (eller studerat) familjerättsliga ärenden eller erfarenhet från något annat civilrättsligt område. Som person behöver du vara lyhörd och ha en god servicekänsla. I ditt dagliga arbete är du noggrann, ansvarstagande och initiativrik.

Varför jobba hos oss?

Brinner du för familjejuridik och tycker om att arbeta med människor? Är du intresserad av att kontinuerligt lära dig mer och jobba inom en kultur där både du och företaget utvecklas? Då är Familjens Jurist rätt arbetsgivare för dig.

Geografisk placering

Familjens Jurist finns på flera orter över hela Sverige från norr till söder.

Anställda

Vi har ca 350 medarbetare inom Familjens Jurist. Våra vanligaste yrkesgrupper är jurister, boutredare och juristsekreterare.

Hos oss finns det möjlighet till:

  • Examensuppsats
  • Utlandsverksamhet

Kontaktperson

Personalavdelningen
personal@familjensjurist.se