Fjällmans Juridik

Fakta om oss

Vi arbetar med ekonomisk familjerätt.

Det här söker vi

Vi ser att du som söker har arbetslivserfarenhet inom det familjerättsliga området eller relevant fördjupning. Arbetet är till stor del självständigt och innebär delvis eget ansvar för att erhålla uppdrag från klienter. Att sälja in tjänster till befintliga och nya kunder är därför ingenting som skrämmer dig. Du är initiativrik och trivs med att tala inför stora grupper. Som person är du ödmjuk och har nära till skratt med en förmåga att skapa, bibehålla och utveckla goda klientrelationer. Du är flexibel och att möta klienter på olika kontor är inget problem för dig. Du är pedagogisk och har god förmåga att förklara juridiska problem på ett lättförståeligt sätt. Du är lättlärd och tar stort ansvar för din egen inlärning.

Varför jobba hos oss?

På Fjällmans Juridik kommer du vara en del av ett av Sveriges modernaste familjerättsliga företag. Hos oss är det högt i tak och vi hjälps åt. Vi arbetar med ledord som tillgänglighet och personlighet.

Geografisk placering

Göteborg

Anställda

 9st. jurister och 1 st. paralegal.

Hos oss finns det möjlighet till:

  • Examensuppsats
  • Traineeprogram

Kontaktperson

Desirée Lilliehöök                                                                                           desiree@fjallmans.se