Foyen

Fakta om oss

Foyen Advokatfirma är en av Sveriges största affärsjuridiska byrå inom projekt- och teknikrelaterade juridik. Vår nisch finns inom fastighet och bygg, energi och miljöteknik, gruvor och skogsnäring, offentlig sektor och infrastruktur. Grundpelarna för vår verksamhet är branschfokus, affärsförståelse samt en absolut spetskompetens inom relevanta rättsområden för våra branscher.

Det här söker vi

Vi söker jordnära, engagerade och talangfulla jurister med gott omdöme och god språkkänsla. Vi söker dig som har en vilja att arbeta i högt tempo när så krävs men också vill ha roligt på jobbet. Det är en fördel om du trivs i rollen som ombud och har ett genuint intresse och nyfikenhet för mänskliga relationer då en stor del av yrket handlar om att möta människor i dess olika yrkesroller såsom kollegor, klienter, motparter och domstolar.

Varför jobba hos oss?

Möjligheterna för karriärsutveckling hos oss är goda då vi har ledande specialister inom våra rättsområden. I ett tidigt skede får du som biträdande jurist hos oss klientkontakt och möjligheter att specialisera dig på ett område där du får stöd för att lära hantverket och utvecklas i konsultrollen.

Geografisk placering

Verksamheten bedrivs i lokaler i Stockholm, Göteborg, Malmö och Falun.

Anställda

Ca 85 stycken anställda.

Hos oss finns det möjlighet till:

  • Examensuppsats
  • Traineeprogram
  • Sommarjobb

Kontaktperson

Matilda Grillhammar
matilda.grillhammar@foyen.se