Freja Partner

Fakta om oss

Freja Partner arbetar med affärsjuridik till företag i alla storlekar, från den enskilde entreprenören till större koncerner. Vår filosofi har från start varit att fila ned trösklarna in till juridikens värld. Detta gör vi bland annat genom nya debiteringsmodeller där våra kunder är medlemmar hos oss. Men även genom att möta kunden utefter kundens förutsättningar, antingen i våra virtuella mötesrum, via telefon eller fysiska möten ute hos kund. Freja Partner hjälper sina kunder med alltifrån juridisk rådgivning och avtalshantering till tvistemålsprocesser i domstol.

Det här söker vi

Under 2017 har vi anställt en nyutexaminerad jurist, samt ytterligare en jurist med längre processvana och erfarenhet. Vi tror på mixen mellan erfarenhet och nyutexaminerad entusiasm. För oss är det absolut viktigaste att våra medarbetare vill vara med på resan att erbjuda juridisk hjälp på ett nytt sätt. Vi ska göra juridiken lättförståelig och tydlig – till en kostnad som kunden förväntar sig. En social dialog och ett informativt sätt kombinerat med kunskapen och engagemanget att hjälpa varje enskild kund så bra som möjligt är därför avgörande.

Varför jobba hos oss?

Hos Freja Partner satsar vi stenhårt på att nyutexaminerade medarbetare tidigt ska få möjligheten till att använda sin juridiska kompetens. Om du vill vara en del av ett nytänkande team som arbetar tätt ihop är Freja Partner rätt arbetsplats för dig.

Geografisk placering

Göteborg

Anställda

5 stycken heltidsanställda jurister (samt även jurister på konsultnivå). Andra roller inom bolaget är regionansvariga account managers, kundtjänst/kundvård, samt ledning och affärsutveckling. Totalt är vi i dagsläget ca 15 anställda (inkl. konsulter).

Hos oss finns det möjlighet till:

  • Examensuppsats
  • Sommarjobb

Kontaktperson

Erik Johansson
erik.johansson@frejapartner.se