Glimstedt

Fakta om oss

Glimstedt är en advokatbyrå med bred kompetens, stor geografisk spridning och ett stort utbud av arbetsuppgifter. På Göteborgskontoret arbetar vi inom Fastigheter, Transaktioner, Affärer & Ägande, Kommersiella tvister samt Rekonstruktioner och Obestånd. Samtidigt som vi är en av de största byråerna kan vi erbjuda en personlig arbetsplats med stor möjlighet att påverka och många områden att välja mellan.

Det här söker vi

Glimstedt söker engagerade och skickliga medarbetare med intresse för konsultrollen. Du ska vara ansvarstagande, driven, kreativ och noggrann, med både bredd och djup i kunskaperna. Vi välkomnar både nyutexaminerade och erfarna jurister. All rekrytering sker lokalt, annonser läggs ut på vår hemsida, LinkedIn och Facebook.

Varför jobba hos oss?

Glimstedt är en stimulerande arbetsplats. Vi eftersträvar att erbjuda spännande och utmanade arbetsuppgifter samt möjligheter till utbildning. Nyckeln till framgång för både dig och oss är att vi har duktiga och nöjda medarbetare. Därför vill vi ge våra medarbetare möjlighet att utvecklas i sitt arbete och ta eget ansvar – i kombination med en bra balans mellan arbete och fritid.

Geografisk placering

Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Jönköping, Norrköping, Linköping, Malmö, Växjö, Örebro, Kalmar, Falun, Ludvika och Alingsås. Kontor även i Estland, Lettland och Litauen.

Anställda

Totalt 250 medarbetare (fler än 150 i Sverige). 29 st i Göteborg (23 jurister).

Hos oss finns det möjlighet till:

  • Examensuppsats
  • Traineeprogram
  • Utlandsverksamhet
  • Sommarjobb

Kontaktperson

Jakob Nortoft                                                                                          jakob.nortoft@glimstedt.se