Grant Thornton

Fakta om oss

Grant Thornton är Sveriges enda stora revisions- och konsultföretag med fullt fokus på ägarledda bolag. Det innebär unika möjligheter för dig som vill utvecklas i din karriär. Inget sätter sådan fart på din utveckling som riktigt intressanta arbetsuppgifter. Hos oss får du ta ett helhetsansvar och du jobbar ofta direkt med kundens ledning. För att stå rustad inför de utmaningar du möts av i ditt dagliga arbete får du gå ett individuellt anpassat utbildningsprogram.

Det här söker vi

Vi tar in studenter på uppsatspraktik och anställer nyexaminerade till våra tjänster som associate inom skatt. Vi söker personer som tycker att skatt är intressant och som är nyfikna och sociala. Meriterande är om du har varit på utbytesstudier, läst extra kurser inom skatt eller har arbetslivserfarenhet från t.ex. ett servicearbete.

Varför jobba hos oss?

Våra medarbetare får stort eget ansvar, vilket skapar växtkraft. Kraft att utveckla våra kunders, de dynamiska ägarledda företagens, affärer. Men också kraft att driva på sin egen utveckling och hjälpa kollegor att växa. Vi arbetar i en företagskultur där vi tar ansvar, stöttar varandra och samarbetar i team.

Geografisk placering

24 kontor i Sverige och representerade i hela världen

Anställda

1200 medarbetare i Sverige och sammanlagt cirka 47 000 medarbetare i över 130 länder

Hos oss finns det möjlighet till:

  • Traineeprogram
  • Utlandsverksamhet

Kontaktperson

Simon Cardell
simon.cardell@se.gt.com