HandelsJuristerna

Fakta om oss

HHGS HandelsJuristerna är en juridisk konsultbyrå som drivs av studenter. Vi strävar efter att göra juridiken lättillgänglig för alla. Vi hjälper privatpersoner, små företag och startups för vilka juridisk hjälp annars hade varit för dyrt. Vi hjälper de mellanstora företagen som känner att deras juridiska problem är för små för de stora advokatbyråerna. Vi hjälper också de större företagen som vill bidra till studentnyttan och i utbyte får juridisk rådgivning på ett flexibelt, okomplicerat och pedagogiskt sätt. Tack vare engagerade och ambitiösa juriststudenter har verksamheten etablerat sig som en kvalitetsmedveten och prestigelös aktör på marknaden.

Det här söker vi

Vi söker drivna och ambitiösa studenter som hyser en stor passion för juridik. Studenten ska vara noggrann, socialt kompetent, självständig och inte vara rädd för att ta sig an utmaningar.

Varför jobba hos oss?

Hos HandelsJuristerna lär man sig att praktisera och tillämpa de juridiska kunskaperna man har lärt sig på juristprogrammet i praktiken. Våra konsulter lär sig även att sälja juridik och möta klienter. Man får som juridisk konsult en ovärderlig erfarenhet för framtiden och HandelsJuristerna är därför en självklar språngbräda ut i arbetslivet.

Geografisk placering

Viktoriagatan 9, Göteborg

Anställda

28 anställda varav 25 jurister, 1 ekonom, 1 personalansvarig, 1 marknadsansvarig

Hos oss finns det möjlighet till:

  • Sommarjobb

Kontaktperson

Sanela Filipovic                                                                        sanela.filipovic@handelsjuristerna.se