Jusek

Fakta om oss

Jusek är det ledande akademikerförbundet för jurister. Vi är experter på just din karriär och ska vara bryggan mellan universitetet och yrkeslivet för att sedan finnas där för dig genom resten av din karriär. Var du än befinner dig i arbetslivet kommer du alltid kunna vara medlem i Jusek oavsett bransch, sektor eller position.

Det här söker vi

Vi vill träffa studenter och berätta hur Jusek kan hjälpa dem med steget ut på arbetsmarknaden, men också hur vi kan stötta dig när du väl är inne i din karriär. Hur ska en student tänka när de närmar sig examen och vad är viktigt när den landat första jobbet? Det är, bland mycket annat, frågor där vi kan hjälpa till med svaret på.

Varför jobba hos oss?

Vi är en arbetsplats som lägger stor vikt vid att leva som vi lär, vilket innebär att arbetsmiljön är både flexibel och individanpassad. Att medarbetarna mår bra är kärnan i vår verksamhet och det är otroligt viktigt för dig som är på väg att steget ut i arbetslivet.

Geografisk placering

I Stockholm sitter största delen av förbundet, men vi har även mindre kontor i Göteborg och Malmö.

Anställda

Cirka 100 anställda.

Kontaktperson

Hampus Gjöres Clark                                                                                 hampus.gjoresclark@jusek.se