Mannheimer Swartling

Fakta om oss

Mannheimer Swartling är Sveriges ledande affärsjuridiska advokatbyrå. Genom att kombinera juridisk spetskompetens med branschkunskap erbjuder vi våra klienter kvalificerad affärsjuridisk rådgivning med stort mervärde. Vi är en fullservicebyrå med omfattande internationell verksamhet och har uppdrag över hela världen.

Varför har ni kontaktsamtal?

Det är både värdefullt och roligt för oss att få träffa studenter på enskilda samtal under GAIUS. Det blir en stund att få lära känna några studenter lite mer. Det viktiga är dock att studenterna vill träffa oss.

Hur brukar samtalen vara, är samtalen väldigt lika eller skiljer de sig åt?

Vi brukar se det som ett samtal där vi utgår från vad studenterna vill veta och byrån. Beroende av hur långt man har kommit i sina studier så kan frågorna variera en del. Om det inte finns så många frågor så berättar vi gärna om byrån i allmänhet.

Vad känner ni att ni får ut av att ha kontaktsamtal?

Det ger oss en chans att berätta om byrån och svara på frågor i lugn och ro som studenterna kanske tycker är svåra att få svar på i montern. Förhoppningsvis är det ett samtal som blir en start på en ny bekantskap och en längre relation under studenternas resa på juristprogrammet.