KPMG

Fakta om oss

På KPMG arbetar vi tillsammans med våra kunder för att skapa trygghet och bidra i förändring. Vi drivs av att förmedla affärsmässiga insikter och erbjuder branschspecifika och kvalificerade tjänster inom revision, skatt och rådgivning. Genom vårt globala nätverk är vi ett av världens ledande kunskapsföretag med 189 000 specialister i 152 länder. I Sverige har vi stark lokal förankring med 1 700 medarbetare på ett 50-tal orter. Inom affärsområdet Skatt arbetar vi med såväl nationella som internationella skattefrågor inom skatterättens alla områden.

Det här söker vi

Vi rekryterar från arbetsmarknadens alla hörn och anställer såväl nyutexaminerade som erfarna. Allt beroende på vilken kompetens vi för tillfället är i behov av.

Varför jobba hos oss?

Du samarbetar i en inkluderande kultur med dedikerade kollegor som möts för att sida vid sida leverera skillnad och genomföra förändringar.Du får oändliga möjligheter i ett kompetens-drivet globalt företag att påverka och lära i de intressantaste uppdragen och växa professionellt.Vilken inriktning du än väljer så lovar vi dig att du får arbeta i en internationell miljö med några av marknadens mest spännande bolag och samarbete med kollegor som delar med sig av sina erfarenheter och kunskaper.

Geografisk placering

KPMG har 50 kontor i Sverige och vi finns i 152 länder.

Anställda

1 700 i Sverige och 189 000 globalt.

Hos oss finns det möjlighet till:

  • Examensuppsats
  • Traineeprogram
  • Utlandsverksamhet

Kontaktperson

Katarina Tisner
katarina.tisner@kpmg.se