Länsförsäkringar

Fakta om oss

Länsförsäkringar Göteborg och Bohuslän är ett kundägt bolag med stark lokal förankring. Vi erbjuder privatpersoner och företag attraktiva tjänster med en unik helhet inom bank, försäkring och  fastighetsförmedling. Länsförsäkringar är inte ett företag, utan flera. Runt om i landet finns 23 självständiga och kundägda länsförsäkringsbolag. De 23 bolagen äger gemensamt Länsförsäkringar AB. Vår organisation har satt en tydlig prägel på oss. I allt från hur vi prioriterar det dagliga arbetet och hur vi förvaltar våra kunders pengar – till hur vi samverkar i grupp och hur vi utvecklas som individer. Välkommen till en bank- och försäkringsgrupp som inte är riktigt som alla andra.

Det här söker vi

Är du student i början av din utbildning och har du intresse av bank- och försäkringsbranschen, i synnerhet ersättningsrätt? Är du redo för en att vara en del av en spännande arbetsplats? Och känner du igen dig väl i våra värdeord – enkla, engagerade och professionella? Då kan du vara rätt person för en visstidsanställning på vår skadeavdelning. Vår ambition är långsiktiga relationer med våra visstidsanställda och därför ser vi gärna att du vill jobba till exempel flera somrar i rad.

Varför jobba hos oss?

Hos Länsförsäkringar har vi en stor bredd av yrkeskompetenser, vi finns i hela Sverige och vi tror på vidareutbildning. Vi är positiva till medarbetare som vill prova på en ny roll eller helt sadla om. Med vår bredd av yrkesroller finns det alla möjligheter ”att byta jobb på jobbet”, och vill eller behöver du flytta finns goda möjligheter till att fortsätta arbeta inom länsförsäkringsgruppen.

Geografisk placering

Göteborg city, Göteborg Lilla Bommen, Sisjön, Torslanda, Kungälv, Partille, Stenungsund, Strömstad, Tanumshede och Uddevalla.

Anställda

360

Hos oss finns det möjlighet till:

  • Sommarjobb

Kontaktperson

Jessica Edenö
jessica.edeno@lansforsakringar.se