Lindahl

Fakta om oss

Lindahl är en affärsjuridisk byrå och våra klienter återfinns ofta i kunskapsbaserade, innovativa och teknikintensiva branscher. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en spetskompetens inom bland annat life science, immaterialrätt, informations och kommunikationsteknologi  (ICT) och process. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, kapitalmarknad, M&A samt fastigheter.

Det här söker vi

Vi letar efter engagerade kollegor som brinner för att hjälpa våra klienter att hitta den bästa lösningen. Du kan vara nyutexad, komma från ting eller vara en erfaren jurist som vill vidare. Det vi värderar högt är din förmåga att bygga relationer, ditt driv, engagemang samt din förmåga att göra ett gott arbete.

Varför jobba hos oss?

Hos oss på Lindahl arbetar vi med att bygga relationer, både internt och externt. Vi sätter personen i fokus och utvecklar varandra genom att hela tiden göra varandra bättre och tydliggöra utmaningen. Vi arbetar hårt men på ett lekfullt sätt och letar efter dig som delar vår vision till att bli den mest professionella och trevligaste advokatbyrån.

Geografisk placering

Göteborg, Stockholm, Uppsala, Örebro, Malmö och Helsingborg

Anställda

400 personer varav två tredjedelar är jurister

Hos oss finns det möjlighet till:

  • Examensuppsats
  • Sommarjobb

Kontaktperson

Per Frisack
per.frisack@lindahl.se

Hannes Naess
hannes.naess@lindahl.se

Mariette Wallin
mariette.wallin@lindahl.se