Linklaters

Fakta om oss

Linklaters är en internationell affärsjuridisk byrå som jobbar regionalt och globalt med fokus på transaktioner. På Stockholmskontoret arbetar vi inom M&A Corporate, M&A Real Estate, Bank & Finans, Skatterätt och Processrätt.

Det här söker vi

Vi söker talangfulla medarbetare med engagemang, driv, teamworkkänsla och en vilja att lära, främst nyexaminerade men även erfarna. Du som är intresserad av att arbeta med komplexa ärenden och stora klienter i ett internationellt fokus kommer att trivas hos oss.

Varför jobba hos oss?

Vi tillhandahåller de rätta förutsättningarna för dig att bli ledande inom ditt rättsområde genom handledning och stöttning från erfarna kollegor i kombination med globala utbildningar i världsklass. På Linklaters finns goda möjligheter till secondments och vårt Stockholmskontor ger dig det bästa av en stor byrås fördelar gällande erfarenhet och know how i kombination med en familjär stämning på kontoret.

Vi värdesätter högt att våra medarbetare trivs hos oss. Det anordnas sociala aktiviteter så som årlig byråkonferens, sommarfest, julfest, sportevenemang, after work och ”day-away” med sin arbetsgrupp. Linklaters jobbar aktivt med CSR-frågor, t.ex volontärarbeten, pro bono och välgörenhet.

Geografisk placering

29 kontor i 20 länder världen över, huvudkontor i London och nordiskt kontor i Stockholm

Anställda

4800 globalt (ca 2300 jurister), ca 65 i Stockholm (35 jurister)

Hos oss finns det möjlighet till:

  • Examensuppsats
  • Utlandsverksamhet
  • Sommarjobb

Kontaktperson

Karolina Cederblad & Eleonore Häger
stockholmrecruitment@linklaters.com