Litigate

Fakta om oss

Litigate är en fristående affärsjuridisk advokatbyrå där de huvudsakliga inriktningarna är affärsjuridik, fastighetsrätt och processrätt. Processrätten innefattar även straffrättsligt biträde avseende bland annat eko-mål. Kunskap och skicklighet är basen i allt vi gör. Alla Litigates medarbetare har gedigen bakgrund inom byråvärden och all ackumulerad kunskap är våra klienters trygghet. Vår ambition är att alltid leverera högsta kvalitet och alltid skapa de bästa förutsättningarna för klienten.

Det här söker vi

Vi söker ständigt erfarna och kompetenta jurister med ett stort engagemang och en förmåga att arbeta självständigt. Våra medarbetare är vår största resurs och därför söker vi de som utvecklar oss som kollegor och som byrå. Samtidigt ställer vi höga krav på oss själva och varandra. Vår ambition är att alltid leverera högsta kvalitet. En kvalitetsnivå vi når tillsammans.

Varför jobba hos oss?

Vi har en arbetsmiljö som är präglad av professionalism, entreprenörsanda och engagemang. Hos Litigate finns plats för personliga initiativ och möjlighet att påverka sin egen utveckling.

Geografisk placering

Göteborg

Anställda

12 st

Kontaktperson

Jan Forslund
jan.forslund@litigate.se

Maria Nordholm Lindström
maria.lindstrom@litigate.se