MAQS Advokatbyrå

Fakta om oss

MAQS har under flera år rankats som mest modern av de stora affärsbyråerna. Det gör vi bland annat genom att ligga i framkant inom digitala lösningar och arbetssätt. Kanske har du lyssnat på någon av våra poddar, Förhandlingspodden och Franchisepodden? Det händer nya saker hela tiden, vi berättar gärna mer om det i vår monter.

Det här söker vi

Vi letar efter skickliga och engagerade jurister som har förmågan att se och skapa möjligheter i de situationer som uppstår i affärslivet. Kreativitet, driv och förmåga att arbeta i team är viktiga egenskaper. Vi vill också att du är en bra arbetskamrat som jobbar för gruppens bästa och vi ser det som en merit om du utöver juridiken har andra erfarenheter eller intressen som du verkligen brinner för och som kan bidra med nya synsätt.

Varför jobba hos oss?

Hos MAQS får du ett utmanande och omväxlande arbete. Genom en personlig affärsutvecklingsplan, tidig klientkontakt och handledning ger vi dig verktyg att utvecklas och bygga din karriär tillsammans med oss. Vårt utbildningsprogram ”MAQS akademin” ger dig en bred juridisk grund och innehåller både praktiska och teoretiska moment, bland annat utbildning i samtliga byråns rättsområden, förhandlingsteknik, ekonomi och i juridisk engelska. På MAQS försvinner du inte i mängden utan dina egna initiativ och förmågor värderas högt.

Geografisk placering

Vi har kontor i Göteborg, Stockholm och Malmö.

Anställda

MAQS har totalt ca 175 anställda, varav 135 är jurister. I Göteborg är vi ca 55 jurister.

Hos oss finns det möjlighet till:

  • Examensuppsats
  • Sommarjobb

Kontaktperson

Camilla Millqvist
camilla.millqvist@maqs.com