Morris Law

Fakta om oss

Morris Law är en modern advokatbyrå med affärsjuridisk inriktning. Vi kombinerar kundfokus, laganda och rådgivning av högsta kvalité med modern teknik, effektiva arbetssätt och modern prissättning. Vår verksamhet genomsyras av värdeorden transparens, excellens och mindfulness. Vi vill helt enkelt vara bäst på det vi gör och sättet vi gör det på!

Det här söker vi

Någon som vill mer. Som ledsnat på en alltför stillastående bransch. Som vill utmana och utveckla. Som inte förstår varför advokat närmast blivit en synonym till konservativ. Som vet att ingenting var bättre förr. Någon som tar sig an framtiden med öppna armar och stor tillförsikt. Som ser möjligheter med ny teknik och verkligt kundfokus. Som gärna jobbar hårt, när det faktiskt gör skillnad.

Varför jobba hos oss?

Vi startade 2014 med ett tydligt mål – att förändra den svenska advokatmarknaden. Vi är idag 47 medarbetare och erbjuder en arbetsmiljö där våra medarbetare får de bästa förutsättningarna att utvecklas och vara med och påverka byggandet av en modern byrå. Bl.a. har vi vårt interna utbildningsprogram ”Morris Academy” där alla biträdande får möjlighet att utvecklas i sin roll som jurist.

Geografisk placering

Göteborg och Stockholm

Anställda

Totalt 47 anställda varav 35 jurister

Hos oss finns det möjlighet till:

  • Examensuppsats
  • Sommarjobb

Kontaktperson

Jenny Sahlsten
jenny.sahlsten@morrislaw.se