PwC

Fakta om oss

PwC är Sveriges största och ledande företag när det gäller revision, redovisning, skatt- och affärsrådgivning. Vi är också en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Dels för att våra 60 000 klienter ger dig och alla våra medarbetare tillgång till många spännande uppdrag och utmaningar. Dels för att du får chansen att arbeta och utvecklas sida vid sida med några av landets vassaste specialister inom sitt område.

Inom skatteverksamheten arbetar mer än 300 skatterådgivare runt om i Sverige med nationell och internationell beskattning och vi erbjuder en mångfald av karriärmöjligheter, såväl i Sverige som internationellt.

Det här söker vi

Vi söker drivna personer som vill utvecklas och som ser möjligheterna i att ta ett personligt ansvar för sitt arbete. Vi efterfrågar personer som är nyfikna, utåtriktade, lösningsfokuserade och har lätt för att samarbeta med andra.

Varför jobba hos oss?

Vår företagskultur stödjer alla former av utveckling och initiativ. Den präglas av öppenhet, kommunikation, gemenskap och respekt för individen. Vi satsar stora resurser på kontinuerlig återkoppling med individuella utvecklingsplaner, ledarskapsprogram och utbildning både i intern och extern regi.

Geografisk placering

PwC erbjuder en geografisk täckning med 100 kontor i Sverige varav ca 30 kontor med skatterådgivare

Anställda

3700 i Sverige och 223 000 internationellt. Ca 370 jurister i Sverige

Hos oss finns det möjlighet till:

  • Examensuppsats
  • Utlandsverksamhet

Kontaktperson

Darko Milos                                                                                      darko.milos@pwc.com