Roschier

Fakta om oss

Roschier är en av Nordens ledande advokatbyråer. Byrån är välkänd för sin långa erfarenhet av stora och komplexa uppdrag. Våra klienter består av ledande svenska och internationella företag, finansiella institutioner, försäkringsbolag, investmentbolag, riskkapitalbolag samt den offentliga sektorn. Roschiers verksamhet är inriktad på företagstransaktioner, finansieringsuppdrag, bolagsrådgivning, tvistlösning, immaterialrätt och EU- och konkurrensrätt. En av förklaringarna till vår framgång är att vi har de bästa medarbetarna. Varje individ på Roschier har en viktig roll och är betydelsefull. Det är personerna som gör Roschier till den framgångsrika byrå vi är.

Det här söker vi

Vi på Roschier arbetar nära våra värderingar: client orientation, professionalism, ethics, pioneering och team work. Känner du att de passar dig och vill du vara med och utvecklas tillsammans med Roschier kan du vara en av våra framtida medarbetare.

Varför jobba hos oss?

Roschier erbjuder samtliga medarbetare, oavsett roll och erfarenhet, ett omfattande utbildningsprogram, Roschier University. Utöver juridiska ämnen innehåller programmet till exempel kommunikation, förhandlings- och presentationsteknik samt ledarskap. För att säkerställa att du som utexaminerad jurist får rätt stöd och en bra start av din karriär har vi tagit fram en utvecklingsplan, Roschier Career Plan, för din första tid som verksam jurist.

Geografisk placering

Sverige (Stockholm) & Finland (Helsingfors)

Anställda

400 totalt varav 260 jurister

Hos oss finns det möjlighet till:

  • Examensuppsats
  • Traineeprogram
  • Utlandsverksamhet
  • Sommarjobb

Kontaktperson

Emilia Löpare
Emilia.Lopare@roschier.com