Setterwalls

Fakta om oss

Setterwalls är en av Sveriges ledande affärsjuridiska advokatbyråer, där alla 260 medarbetare i Stockholm, Göteborg och Malmö drivs av en och samma vision. Att vara nr 1. Vi jobbar med alla områden inom affärsjuridik och har stor samlad erfarenhet inom de flesta branscher. Hos oss får du intressanta arbetsuppgifter och möjlighet att arbeta med spännande uppdrag i en internationell miljö.

Det här söker vi

Satsar du helhjärtat på det du gör? Då har du precis rätt inställning och kan gå hur långt som helst på Setterwalls. Vi letar efter de bästa och mest talangfulla juristerna som vill arbeta och utvecklas i team tillsammans med kompetenta och dedikerade kollegor. Du har intresse för såväl affärsjuridik som konsultrollen och vi tycker att din personlighet är av lika stor betydelse som goda formella meriter.

Varför jobba hos oss?

Vi jobbar tillsammans i team. Att jobba nära kompetenta och dedikerade kollegor gör att du snabbt utvecklas och får värdefull erfarenhet. Du får en bra start genom vårt introduktionsprogram och får både handledare och fadder, som hjälper och stöttar dig. Du får tidigt eget ansvar och kommer arbeta nära våra klienter, naturligtvis tillsammans med erfarna kollegor.

Vi nöjer oss aldrig med mindre än att överträffa klientens förväntningar. Och det kräver att vi ger tillbaka till våra medarbetare. Med uppmuntran, med ett öppet och ärligt arbetsklimat där du är sedd, där det är högt till tak och där du har alla möjligheter att må bra och blomma ut. Både i din yrkesroll och som människa.

Geografisk placering

Stockholm, Göteborg och Malmö

Anställda

260 anställda (varav 200 jurister)

Hos oss finns det möjlighet till:

  • Examensuppsats
  • Sommarjobb
  • Extrajobb: Studentpool

Kontaktperson

Annelie Bergström, HR-ansvarig                                            annelie.bergstrom@setterwalls.se

Emma Fredberg, delägare (rekryteringsgruppen)                        emma.fredberg@setterwalls.se