Svalner

Detta är Svalner

Svalner är en oberoende skattejuridisk byrå. Vi arbetar med svensk och internationell företagsbeskattning samt indirekt skatt såsom moms, tull och punktskatter.

Så är det att jobba hos oss

Vi erbjuder en arbetsplats full av nya utmaningar där du hela tiden sporras till att bli en bättre skattejurist. En arbetsdag hos oss är väldigt varierande. Det anordnas regelbundet företagsinterna events som bl. a. frukost, after work och konferensresor. Hos oss hittar du engagerade personer med hög kompetens, det är högt i tak och atmosfären är prestigelös och konstruktiv.

Egenskaper vi söker efter vid rekrytering

Vi söker jurister som är drivna, har integritet, gott omdöme och ett starkt engagemang. Precis som oss vill du utvecklas, utmanas och bidra till vår positiva laganda. För oss är det självklart att våra medarbetare har ett stort intresse för skatterätt, goda akademiska meriter samt mycket goda kunskaper i engelska.

Möjligheter till karriär-/kompetensutveckling

För att bidra till de anställdas utveckling anordnas lunchseminarier med externa föreläsare och interna gruppluncher där den senaste rättsutvecklingen analyseras. Det finns även möjlighet att delta vid externa kurser (både i Sverige och utomlands) samt att åka på secondments utomlands.