Vinge

Fakta om oss

Vinge är en av Nordens största advokatbyråer och verksamheten är helt inriktad på affärsjuridik. Byråns klienter är svenska och internationella företag och organisationer. Vår tradition av nytänkande och entreprenörskap gör oss till den ledande advokatbyrån inom modern affärsjuridik – och till en vägvisare för såväl klienter som medarbetare.

Det här söker vi

Vi är ständigt på jakt efter nykläckta jurister som kan utgöra en resurs både professionellt och socialt. Vi arbetar i en miljö som genomsyras av klientfokus och kvalitetstänkande men också av kreativitet och entreprenörsanda. Den som börjar på Vinge förväntas vara dedikerad i sitt yrke, affärsdriven och lyhörd gentemot både klienter och kollegor och med en särskild förmåga att kunna tänka innovativt.

Varför jobba hos oss?

Vi erbjuder en tydlig karriärmodell och vi varje steg finns specificerade kriterier vad gäller kunskaper, färdigheter och personlig utveckling. Utöver den utveckling som sker i det dagliga arbetet har Vinge ett omfattande utbildningsprogram, ett rotationsprogram och möjligheter till secondment hos klient och/eller på en advokatbyrå utomlands.

Att arbeta för Vinge är utmanande och som medarbetare kommer du snabbt in i hetluften där egna initiativ uppmuntras. Du får arbeta i team verkliga proffs. Som ger uppbackning och är generösa. Såväl med kunskaper och goda råd som med kamratskap och värme.

Geografisk placering

Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Bryssel

Anställda

Ca 450 anställda

Hos oss finns det möjlighet till:

  • Examensuppsats
  • Traineeprogram
  • Utlandsverksamhet
  • Sommarjobb

Kontaktperson

Karin Cederblad
karin.cederblad@vinge.se