WERKS Advokater

Fakta om oss

WERKS är en ny expansiv advokatbyrå med kontor mitt i centrala Göteborg. Våra advokater har lång praktisk erfarenhet av juridisk rådgivning och är rankade som ledande i Sverige inom sina områden. Vi har en effektiv organisation där avståndet mellan oss och våra uppdragsgivare aldrig är långt. Vi kan kort och gott garantera förstklassig juridisk rådgivning utan omvägar eller krusiduller. Vi har två ledstjärnor som vi aldrig släpper; att alltid leverera juridiska tjänster av högsta kvalitet och att bygga en advokatbyrå som på allvar präglas av delaktighet och lagkänsla.

Det här söker vi

Just nu söker vi efter en sommar- och/eller uppsatspraktikant, men vi tar självklart emot spontanansökningar för framtida rekryteringar. Vi söker Dig som har ett särskilt intresse för fastighet- och entreprenadrätt, sjörätt, skatterätt, tull- och internationell handel eller tvistlösning. Eftersom vår andra ledstjärna är delaktighet och samarbete lägger vi lika stor vikt vid din personlighet som erfarenhet.

Varför jobba hos oss?

Vi är en innovativ byrå med stort hjärta och höga ambitioner som befinner sig i en stark tillväxtfas. Hos oss får du ta ansvar och utvecklas sida vid sida med jurister som har unik erfarenhet av juridisk rådgivning, förhandling av kommersiella avtal och biträde vid rättsprocesser inför svenska domstolar, skiljenämnder och EU:s institutioner.

Antal anställda

14 st

Kontaktperson

Johanna Karlsson
johanna.karlsson@werks.se