GAIUS 2021: Föreläsning med Hanna Larsson Rampe

VÄGEN TILL ADVOKAT
Med advokaten Hanna Larsson Rampe
Det finns inte bara en, två eller tre vägar till att bli en advokat, varje enskilt beslut är inte avgörande för din framtid och du behöver inte veta vad exakt dina yrkesdrömmar innehåller – varken första dagen du sätter din fot på Handelshögskolan eller den sista.
Denna föreläsare vet att oro över betydelsen av sina beslut under utbildningen och senare i karriären inte är något ovanligt. Inte heller att det samtidigt pågår annat i livet som kräver tid och uppmärksamhet. Hanna Larsson Rampe är ett vittne av att det inte finns ett facit av vägen till advokatyrket och hon visar också att man kan ta sin karriär precis dit man vill – även om man samtidigt turnerar med Melodifestivalen.
Låt dig inspireras av Hanna Larsson Rampe och hennes väg till det yrke hon inte endast drömt om, utan som hon med en egen advokatbyrå också excellerar inom!
Du hör henne tala tisdagen den 26/1 kl. 12.00! Ni har möjlighet att ställa frågor innan och under föreläsningen. Föreläsningen äger rum på Zoom, länk tillkommer i vårt evenemang på Facebook.
För att ställa fråga inför föreläsningen: Mejla din fråga till event@gaius.nu. Ange ”Fråga Rampe” som ämne. Sista dagen för att ställa frågor på förhand är den 25/1!
Vi ses där! 💚