PRE-GAIUS: Att hålla hela vägen på resan från talang till proffs

💚 Pre-GAIUS med Glimstedt! 💚
Den 22/1 kl. 13.00 släpps videon: ”Att hålla hela vägen på resan från talang till proffs”!
Att komma in som student på juristlinjen är en stor prestation i sig. Men det är bara början på en spännande och utmanande resa på vägen från talang till professionell och etablerad advokat. Det är många parametrar som ska stämma för att hållbart kunna ta sig hela vägen och må bra under tiden.
Glimstedt fokuserar på hållbar hälsa och har ett nära samarbete med den allsvenska fotbollsklubben BK Häcken. Tankarna och tipsen från ledningen, proffsen i respektive verksamheter och de som nyss tagit steget upp är väldigt lika. Inte så konstigt kanske eftersom det i grunden handlar om att vårda och ta hand om människan bakom rollen-mentalt och fysiskt.
Under en timmes intervju och samtal får ni möta BK Häckens tränare Andreas Alm och Glimstedts VD Sabine Söndergaard som samtalar om tankar ur ett ledningsperspektiv, lagkaptenen Rasmus Lindgren och den etablerade advokaten Jakob Nortoft samt talangen Leonardo Farah Shahin och en av Glimstedts egna talanger Carolina Bergholtz. Tillsammans hoppas vi kunna sprida lite kunskap och tips ur olika perspektiv och entusiasmera till att redan som ung talang tänka hälsa och förstå att hur vi tar hand om oss själva har en avgörande betydelse för att hållbart nå hela vägen.
Videon publiceras här i evenemanget på facebook den 22/1 kl. 13.00!
Inte att missas! 💚