Tillbaka
Göteborg〡Malmö〡Stockholm
Möjligheter
Studentpool kväll
Studentpool dag
Sommarnotarietjänster
Kräver företaget cv/personligt brev för att ansöka om kontaktsamtal? - CV och personligt brev

Kort intervju med Erik Thimfors

Varför valde du att börja på Setterwalls?
Under juristprogrammets fördjupningskurser och examensarbete valde jag att inrikta mig mot bolagsrätt och börsrätt och tyckte att det var spännande och roliga ämnen. När det var dags för mig att välja arbetsplats föll det sig därför naturligt att välja en affärsjuridisk advokatbyrå eftersom att de arbetar med sådan juridik. Att jag valde just Setterwalls som arbetsplats berodde på att jag under studietiden hade fått en väldigt bra bild av byrån. De som jag träffade från Setterwalls verkade alla vara trevliga, lättsamma, engagerade och drivna. När jag väl började arbeta på Setterwalls insåg jag snabbt att den bild som de förmedlat utåt stämde överens med hur det faktiskt är här.
Vad värderar du högt på en arbetsplats?
Det jag värderar högt på en arbetsplats är framförallt intressanta och utmanande arbetsuppgifter samt roliga och trevliga kollegor. Något annat jag värderar högt är att det ska finnas möjlighet att växa och utvecklas i min roll på arbetsplatsen, men också att kunna påverka hur man faktiskt arbetar.
Hur upplever du klimatet och kulturen på Setterwalls?
Min uppfattning är att klimatet och kulturen på Setterwalls är mycket bra. Vi arbetar nära våra kollegor (såväl chefer som medarbetare) och det är inte svårt att t.ex. fråga om hjälp när man får en uppgift och vi stöttar varandra när arbetet eller det privata kan kännas tufft. Vi kollegor har ofta väldigt kul tillsammans när vi jobbar (och när vi är på AW). Som på alla arbetsplatser finns det naturligtvis saker som kan förbättras, och det fina med Setterwalls är att de eventuella brister som uppstår faktiskt omhändertas och arbetas med. Setterwalls fokuserar ordentligt på kulturutveckling och vi har löpande utbildningar och seminarier där vi aktivt arbetar med att förbättra vår kultur.

Om Setterwalls

Vi söker

Vi erbjuder

Kul kuriosa

På Universums årliga undersökning, vilka mäter den mest attraktiva arbetsplatsen bland juriststudenter, kom vi på 1:a plats bland alla arbetsgivare i Göteborg.

Kontakt

Sandra Karlsson | HR-koordinator
sandra.karlsson@setterwalls.se
Elina Ridelius| Marknadskoordinator
elina.ridelius@setterwalls.se