Om GAIUS

GAIUS har en lång tradition av möten mellan studenter och näringsliv och har under 2000-talet utvecklats till en av Sveriges mest respekterade arbetsmarknadsdagar inom den juridiska professionen.

Kontaktsamtal

Ta en paus från mässans hektiska tempo, ta chansen och ansök om ett kontaktsamtal! Ett kontaktsamtal är din chans att knyta en närmare kontakt med en potentiell arbetsgivare.

Crew

Vill du vara med och skapa den bästa GAIUS-mässan någonsin? Vill du få chansen att nätverka med företag och samtidigt träffa nya vänner? Vill du vara med och förvandla skolan för en dag? Bli en del av vårt CREW!

OM GAIUS

Gaius har en lång tradition av möten mellan studenter och näringsliv och har under 2000-talet utvecklats till en av Sveriges mest respekterade arbetsmarknadsdagar inom den juridiska professionen. GAIUS är förmodligen det bästa sättet för dig som blivande jurist att komma i kontakt med framtida arbetsgivare. Syftet med vår arbetsmarknadsmässa är att du skall komma i kontakt med de företag eller de myndigheter som just du är intresserad av. Dessa kan svara på dina frågor angående karriärmöjligheter inom juridiken.

Kontakta oss