Crew

GAIUS är juristernas arbetsmarknadsmässa och ett av årets stora event

Som crew är du en av många viktiga kuggar i maskineriet och utan crew hade det varit helt omöjligt att genomföra mässan. Det är ett utmärkt tillfälle att träffa nya vänner och göra skolan till något mer än bara en byggnad.

PicturePicture
CREW

VARFÖR SÖKA TILL GAIUS-CREW?

Du får möjlighet att knyta kontakter med mässans utställare.
Du får gå på GAIUS avslutningsbankett helt kostnadsfritt.
Du får vara med på GAIUS fantastiska crewsittning.
Du ges chansen att lära känna studenter från alla olika terminer på juristprogrammet.
Du får gratis frukost, lunch och fika under mässdagen.
Du får hjälpa till att bygga upp hela mässan och därmed också göra den möjlig.
Dashboard mockup
Ansök här!

CREW- BESKRIVNINGAR

Välj en roll som passar dig bäst och använd dina kunskaper för att få denna mässan att hända
Företagsvärd
Du som är företagsvärd är utställarnas främsta kontaktperson under mässdagen. Du blir tilldelad ett par företag och ser till att allting flyter på som planerat för dem. Du möter upp vid ankomst, hjälper till med deras monter och servar dem kontinuerligt under dagen.
Service
Spons
Lounge
Vårt crew har roligast pga att vi är flest och bäst, och syns allra mest! Som servicecrew är du del av vårat största crew. Du rör dig mycket ute bland utställarna och får möjlighet att knyta kontakter med GAIUS-crew tröjan på dig som gör dig extra attraktiv för företagen.
Logistik
Mässa
Tycker du om att köra bil och kan konsten att göra ett bra första intryck? Då passar du perfekt som logistikcrew! Som logistikcrew får du hämta och lämna allt ifrån utställare till sponsorprylar och mässutrustning.
Info
Som en del av info-crew kommer du vara mässans ansikte utåt! Du kommer få hjälpa till att bemanna infodiskarna, vilket innebär att du hälsar besökare välkomna till mässan och svarar på allmänna frågor.
Foto
Som fotocrew har du äran att föreviga mässdagen! Du kommer att fota de olika eventen som pågår, samt fota utställare och besökare löpande under dagen. Under banketten har vi en extern fotograf på plats, så då är det dags att lägga kameran åt sidan och sätta klackarna i taket!
Event
Bankett
Eventcrew ser, tillsammans med eventansvariga, till att eventen under mässdagen flyter påsom de ska. En del av eventcrew kommer framåt eftermiddagen få följa med till lokalen där kvällensbankett ska hållas. Där kommer du att hjälpa till att dekorera lokalen inför kvällen, fixa bordsplaceringar och menyer.
Kontaktsamtal
Som crew för kontaktsamtal ansvarar du för att kontaktsamtalen blir en så bra och smidig upplevelse som möjligt både för företagen och studenterna. Det innebär att du ska ta emot företagen, hjälpa dem hitta till sin lokal, stämma av att studenterna anmält sig och så vidare.
Hållbarhet
Som Hållbarhetscrew kommer du bistå utställare och andra grupper på mässan. Det största ansvaret kommer bestå i att se till att mängden förpackningar, skräp och dylikt först och främst inte ligger och skräpar runt och syns, men även att detta sker på rätt sätt.

Som en avslutning för GAIUS 2023 anordnas det en bankett. Vi i GAIUS projektledning ser mycket fram emot denna bankett och hoppas såklart att vi ser dig där!

Picture
Bankett

VÄLKOMMEN TILL 2023 ÅRS GAIUS BANKETT!

Picture
Vem får gå på banketten? De som får gå på banketten är crew, utställare och särskilt inbjudna.
Picture
Datum? Banketten äger rum torsdagen den 8 december 2023.
Picture
Vart? Elite Park Avenue.Kungsportsavenyn 36, 411 36 Göteborg.
Picture
Tider? 18:30 – 02:00 (insläpp från 18:30).
Picture
Klädkod? Mörk kostym.
Picture
Specialkost? Vänligen meddela eventansvariga i GAIUS på event@gaius.nu om du har någon specialkost. Allt mat kommer att vara vegetarisk.

Kontaktsamtal

Under mässveckan finns det för er studenter en möjlighet att gå på kontaktsamtal med framtida potentiella arbetsgivare.
Vad är ett kontaktsamtal?

Ett kontaktsamtal är ett förutsättningslöst samtal mellan student och arbetsgivare i enrum. Det är ett bra tillfälle att dels presentera sig själv och dels få mer information om olika arbetsplatser av intresse.

Hur går processen till?

Under hösten kommer ansökan för kontaktsamtal att öppnas för er studenter. Håll utkik på våra sociala medier när det är dags! Därefter kommer de arbetsgivare som anmält sig till kontaktsamtal att läsa era ansökningar. I ett sista skede kommer ni att matchas med de arbetsgivare som är intresserade av att träffa er. Vi ser framemot din ansökan!

Vid frågor eller funderingar går det bra att maila kontaktsamtal@gaius.nu