Vad är GAIUS?

GAIUS 2024 kommer att gå av stapeln den 12:e december 2024.

  • GAIUS är juristernas arbetsmarknadsmässa vid Handelshögskolan i Göteborg och ett av årets höjdpunkter. GAIUS utgör det främsta tillfället för juriststudenter att fördjupa sig i sin framtida bransch och erbjuder en fantastiskt rolig dag fylld med föreläsningar, tävlingar och festligheter! Dagen avslutas i en storslagen bankett för såväl utställare som studenter.

  • GAIUS är inte bara en professionell mötesplats, utan även en minnesvärd upplevelse som kombinerar insikt med nöje. Deltagarna kan förvänta sig en dag fylld med inspirerande föredrag, interaktiva sessioner och givande utbyten, vilket främjar en djupare förståelse för den juridiska branschen och dess dynamiska möjligheter.

  • Det är utan tvekan ett ovärderligt tillfälle för utställare att träffa ambitiösa juriststudenter som strävar efter en framgångsrik och meningsfull karriär inom juridiken.

Anmälan

För att anmäla er skickar ni in era kontaktuppgifter genom knappen nedan. Efter anmälan kommer ni inom kort kontaktas för mer information om GAIUS och vad vi erbjuder er som utställare.

Om ni har några frågor, funderingar eller liknande är ni välkomna att kontakta oss på projektledare@gaius.nu

REGISTRERA HÄR!